Servicii profesionale de videografie

Mitică Stîngă - Videograf profesionist


Numele meu este Mitică Stingă şi fac videografie de nuntă si botez de mai mulţi ani. Totul a pornit de la o pasiune născută încă de pe vremea liceului, pasiune hranită la vremea aceea cu articole din ziare şi reviste, ulterior pasiunea s-a transformat într-un mod/stil de viaţă.

Stilul meu de filmare aş putea să îl denumesc "video jurnalistic" , surprind emoţia şi trăirile mirilor pe care apoi le transpun într-un film de nuntă memorabil la care să vă uitaţi cu plăcere peste ani.

Am participat la evenimente atât în Bucureşti (în cea mai mare parte) dar şi Alexandria, Piteşti, Solobozia - Ialomiţa, Craiova, Târgu Jiu, Calafat, Caracal, Corabia, Drobeta Turnu Severin, Alba Iulia sau Tandarei.

Mi-ar plăcea să colaborăm, iar împreuna cu Adrian, colegul meu fotograf, să-ţi realizăm cele mai frumoase amintiri de la evenimentul tău!

Iubim videografia de nuntă și emoțiile pe care ea o redă!


Suntem atenti la fiecare moment care se intampla in ziua evenimentului si il surprindem in cel mai frumos mod posibil, astfel incat, peste cativa ani, sa il vedeti cu aceeasi emotie pe care ati trait-o atunci.