Servicii


Sunt o persoana foarte deschisa oricarei provocari, astfel ca accept majoritatea cererilor care vin din partea dumneavoastra. Consider ca procesul de comunicare este cel mai important in stabilirea obiectivelor pentru evenimentul dumneavoastra, asa ca nu ezitati sa ma contactati de fiecare data cand aveti o nelamurire sau doriti sa programati un eveniment. Mai jos aveti lista de servicii pe care le ofer.

Servicii foto

Wedding

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Wedding

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Voi fi alaturi de voi toata ziua nuntii, in momentele voastre de fericire si emotie, gata sa capturam cele mai frumoase amintiri!

CHRISTENING

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

CHRISTENING

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Alaturi de voi in cea mai frumoasa zi din viata copilasului dumneavoastra. Sa capturam cele mai frumoase momente, de la imbracatul copilasului, pana la momentul botezului.

Family

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Family

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Fie ca aveti turta copilasului, ori doriti o sedinta foto alaturi de cei mici, va stau la dispozitie cu o oferta foarte buna, in care includ gratuit si recuzita, in functie de nevoie.

Majorat

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Majorat

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

De ziua ta speciala, cand faci 18 ani, meriti o sedinta foto si capturarea celor mai frumoase momente alaturi de invitatii tai de catre profesionisti.

Trash the dress

contactati-ma pentru detalii

Trash the dress

contactati-ma pentru detalii

Conceptul de "Trash the Dress" reprezinta momentul de "tavalire al rochiei de mireasa", alaturi de mire, intr-un cadru relaxant, ales de dumneavoastra. Sedinta foto se face dupa nunta.

Save the date

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Save the date

CONTACTATI-MA PENTRU DETALII

Haideti sa creeam cele mai frumoase amintiri pe care sa le aratati invitatilor, inainte ca nunta sau cununia sa se intample. Pe langa aceasta, va veti obisnui cu aparatul foto si cu fotograful.

FAQ

Cum fotografiezi o nunta?

Ador sa va ajut cu orice aspect care ma priveste, inainte de ziua nuntii. Va invit sa discutam despre cum sa va organizati ziua, cele mai bune momente in care putem sa facem sedinta foto si locatiile pentru acestea. In ziua nuntii, tot ce imi propun este sa capturez trairi, momente, emotii si toate celelalte detalii care va fac nunta sa fie una unica. Acesta ar fi si motivul pentru care am adoptat stilul foto-jurnalistic - ma apropie foarte mult de voi.

Cand o sa primim fotografiile?

In functie de eveniment si de numarul de fotografii pe care l-am facut in ziua respectiva, durata de predare poate sa fie mai lunga sau mai mica. O sa primiti fotografiile prin intermediul unei galerii online, de unde puteti sa descarcati fotografiile (daca nu ati optat pentru metode de predare fizice), in maxim 6 saptamani de la eveniment. Prin intermediul galeriei online, puteti sa descarcati toate pozele, sa le distribuiti, sa va selectati favoritele, si chiar sa comandati tablouri sau printuri!

CE ECHIPAMENT FOLOSESTI?

Consider ca echipamentul nu este cel mai important aspect. Mai important este fotograful, care trebuie sa fie prezent de fiecare data la locul potrivit si pregatit sa captureze cele mai frumoase momente. Dar, pentru cunoscatori, folosesc aparatura Full Frame Nikon (Nikon D3X & Nikon D750) si obiective fixe luminoase (35mm 1.4, 50mm 1.8, 85mm 1.8).

Unde esti stabilit? Poti sa te deplasezi in tara?

Sunt stabilit in judetul Teleorman, si da, ma deplasez oriunde este nevoie pentru un eveniment. Daca doriti sa va fotografiez povestea, o sa se aplice cateva costuri pentru transport, dar nu va faceti griji, intotdeauna caut si ofer cele mai ieftine metode pentru a ma prezenta in ziua evenimentului vostru.

CATE FOTOGRAFII O SA PRIMIM?

Numarul fotografiilor este diferit de la un eveniment la altul. Intotdeauna aleg calitatea decat cantitatea, asa ca nu va faceti griji, o sa primiti un numar de fotografii care cu siguranta o sa acopere intregul eveniment si momentele din cadrul acestuia.


Sunteti gata sa incepem?