Wedding story - Gabriela & Silviu


O nebunie de nuntă, acestea ar fi cuvintele potrivite pentru a descrie nunta Gabrielei şi a lui Silviu. Încă de dimineaţă, totul a fost foarte organizat şi aranjat cu gust, ca pe seară să ne bucurăm de o atmosferă întreţinută de Nicu Paleru, la restaurantul "Mara", din Alexandria, care a oferit un spectacol de lumini pe tot parcursul petrecerii. A fost o plăcere să particip ca fotograf la acest eveniment, deoarece cei doi îmi sunt buni prieteni, şi am întâlnit multe persoane cunoscute, cu care nu mă mai întâlnisem de mult timp.


După ce au avut loc tradiţiile locale, am plecat spre biserică, pentru cununia religioasă. Emoţiile s-au arătat imediat pe faţa mirilor, dar şi a părinţilor, toată slujba fiind asemănătoare unui moment tainic, unde liniştea este spartă de cuvintele preoţilor. Cununia religioasă, dupa părerea mea, reprezintă o parte foarte importantă din eveniment şi un prilej bun pentru a surprinde momente emoţionante, pentru o eternitate.

După cununia religioasă, am mers în pădurea Vedea, din Alexandria, pentru a ne "detensiona" cu şedinţa foto. Rezultatele au fost pe măsură, Gabriela şi Silviu completându-se atât de perfect unul pe celălalt, iar acest lucru s-a putut observa din fotografii.